Bærekraftseminar 2022 - Energi Salg Norge

Energi Salg Norges Bærekraftsseminar 2022

Å jobbe med bærekraft er kritisk for å beholde en verden i balanse, og alle må og kan bidra hvis vi skal løse vår tids store utfordringer. Vi i Energi Salg Norge ønsker å la oss inspirere og tilegne oss kunnskap om hvordan andre virksomheter jobber med bærekraft.

Den 16.juni inviterte Energi Salg Norge AS alle våre kunder og samarbeidspartnere til et til en dag fylt med spennende foredrag, gode samtaler og smakfull middag. Det var stor variasjon i foredragene, men felles for alle var et tydelig fokus på bærekraft.

Fra den politiske arenaen stilte Marius Arion Nilsen (FrP) og Ola Elvestuen (V), som begge fortalte om sine syn på en mer effektiv og bærekraftig energipolitikk. Kim Noguera Gabrielli fortalte om et mer bærekraftig næringsliv og hvordan vi gjennom transparens og økt fokus kan skape forretningsmuligheter.

En bedrift som virkelig har satt bærekraft på agendaen er Schneider Electric og vi var heldige som fikk ett strålende innlegg fra Jonas Henni Normann.

Pareto ved Lars Ove Skorpen tok som gjennom hvordan børsen responderer på bærekraftige posisjoner og spesielt innen kraftindustrien.

 

 

 

 

 

 

 

 

Etter lunsj hadde vi den gleden av å få tre gnistrende innlegg fra tre startups Sensorita – Data-Driven Waste ManagementLi-Tech og Enernite.

Feedback fra Arne Harket og Sasja Beslik som begge holdt innlegg.

Arne om hvordan maksimere verdi gjennom strategiske og bærekraftige beslutninger og selskapsprofil.

Sasja med sitt gnistrende foredrag og en flippover om hvor viktig og relevant det er å fokusere på bærekraft gjennom hele verdikjeden.

Bærekraft i rekrutering er ofte glemt og vi takker Vilde Thoresen Nord for sitt brennende engasjement og foredrag om sosial bærekraft.

Taksonomi er mye mer enn enda ett buzzword, og CEO hos vår partner ClevAir Bjørn Gabrielsen dro oss gjennom dette gjennom energieffektivisering av bygg.

Også Johan Skördare som gjennom sin reise i EnergiEngagemang har blitt en av Sveriges største solcelle-leverandører snakket om energieffektivisering.

Som avslutning på foredragene fikk vi et engasjerende innlegg fra Martin Iversen som så på bærekraft gjennom kundekommunikasjon.

I tillegg til alle fantastiske foredragsholdere, vil vi igjen takke alle kunder og partnere som tok turen.

Vi gleder oss allerede til neste år!

En stor takk også til Sjølyst Møtesenter og kokken i Drammensveien 165 for god og bærekraftig mat og flotte lokaler.