Om Energi Salg Norge - Energi Salg Norge

Om Energi Salg Norge

Vi er Nordens største leverandør av strøm til bedriftsmakedet, og leverer strøm og strømrelaterte tjenester. Gjennom våre 13 ansatte lokalisert hovedsakelig på Skøyen i Oslo, leverer vi i dag rundt 10TWh.

Energi Salg Norge ble etablert i 2010 som den Norske delen av Energi Danmark Gruppen, et solid konsern med fotfeste i hele Norden og Tyskland. Energi Danmark er markedsleder i det nordiske markedet på salg av kraft til bedrifter og offentlige institusjoner.

Som en del av Energi Danmark Gruppen, har vi kollegaer som sitter tett på hele det Nordiske og europeiske markedet. I tillegg til det har vi ett bredt partnernettverk lokalt i Norge bestående av ressurser i og rundt bransjen. 

Vi tilbyr et bredt spekter av energitjenester innen kraft, CO2, grønne sertifikater, olje og gass. Som spesialister innenfor disse feltene tilbyr vi rådgivning, porteføljestyring og skreddersydd rapportering for å imøtekomme kundenes behov. Våre partnere i Norge bistår oss også i arbeidet med våre kunder. Gjennom de kan vi levere alt fra bærekraftstrategi og prisvinnende energioppfølgingsverktøy til markedsanalyser og kursing.

Vi håper du vil ta deg tid til å se denne korte videoen for å bli litt bedre kjent med oss og våre tjenester

I en tid med stadig mer krevende energimarked i Norge og Europa, er det viktig for oss i Energi Salg Norge å yte kompetent, troverdig og tilpasset rådgivning. Vi jobber aktivt med bærekraft og tar hensyn til kundenes behov for å skape forutsigbar og lønnsom drift.

Vårt mål er å arbeide langsiktig med våre kunder og samarbeidspartnere. Vi forstår kompleksiteten i kraftmarkedet og sørger for å gi profesjonell rådgivning og enkle avtalevilkår. Vi tar også hensyn til de ekstreme endringene i prisbildet i det europeiske kraftmarkedet og effekten det har på norske bedrifter og husholdninger.

Energi Salg Norge er dedikert til å være en pålitelig partner og tilbyr skreddersydde energiløsninger som møter våre kunders behov. Med vår ekspertise, erfaring og sterke tilknytning til det nordiske og europeiske markedet, er vi klare til å støtte våre kunder i å ta de riktige beslutningene for deres energibehov.

Vi er få, men med ekstrem dedikasjon og nærhet til kunden, sørger vi for levering til noen av Norges største og mest komplekse kunder innen privat og offentlig sektor.

Våre kjerneverdier

Med våre verdier som fundament, er vi dedikerte til å oppfylle våre kunders energibehov og være våre kunders pålitelige partner på veien mot en mer bærekraftig energiframtid.

Uavhengighet

Vi forstår betydningen av uavhengighet når det gjelder energiforsyning. Som energileverandør gir vi kundene friheten til å velge en uavhengig og pålitelig kilde til energi. Vi er ikke bundet av eksterne leverandører, noe som betyr at kundene kan stole på oss for å sikre en stabil energiforsyning som er uavhengig av eventuelle svingninger eller usikkerheter på markedet. Med oss som partner kan kundene føle seg sikre på at deres energiforsyning er i trygge hender.

Forutsigbarhet

Vi vet at forutsigbarhet er avgjørende for våre energikunder. Derfor fokuserer vi på å tilby en forutsigbar energipris og sikre vilkår. Vår langsiktige og stabile energipolitikk gir kundene trygghet og tillit til at prisene forblir konkurransedyktige og at betingelsene for energileveransen forblir stabile over tid. Vi bistår kundene våre med å planlegge og administrere sin økonomi uten bekymringer, da de vet hva de kan forvente fra oss som energileverandør.

Ta kontakt med oss for rådgivning og energiløsninger som hjelper deg med å navigere i det stadig skiftende energimarkedet og oppnå bærekraftige resultater.