Om Energi Salg Norge

Energi Salg Norge AS er Energi Danmark sitt norske datterselskap. Vi har hovedkontor på Skøyen i Oslo. Energi Danmark er markedsleder i det nordiske markedet på salg av kraft til bedrifter og offentlige institusjoner.

Sammen med sine datterselskap i Norge, Sverige og Finland er Energi Danmark i dag den eneste kraftleverandøren som dekker hele det felles nordiske kraftmarkedet. Vi tilbyr et bredt spekter av energiprodukter innen kraft, CO2, grønne sertifikater, olje og gass. Som spesialister tilbyr vi rådgivning, porteføljestyring og skreddersydd rapportering innen disse markedene.

Energi Danmark ønsker å arbeide langsiktig med våre kunder og samarbeidspartnere. I Norge har vi allerede fått et godt fotfeste og opplever en sterk vekst i etterspørslen etter våre løsninger. Som i Norden forøvrig tilbyr vi våre norske kunder markedsledende løsninger som skreddersys behovet for risikostyring, fleksibilitet og informasjon. Med vårt store utvalg av energiprodukter kan vi til enhver tid sette sammen en kombinasjon som passer din virksomhets energiforbruk.

Kraftmarkedet kan være komplekst. Med en kraftavtale hos oss er du sikret profesjonell rådgivning og gode, enkle avtalevilkår.

Hvilke fordeler tilbyr Energi Danmark?


Attraktive kraftpriser i hele Norden

Et stort utvalg av kraftprodukter

Energirådgivning og risikostyring

Samlede, nordiske kraftavtaler

Relevant og oversiktlig rapportering

Mer informasjon? Kontakt oss gjerne på telefon eller e-mail