Balansansvar | Balansansvar ger inblick som är värdefullt för våra kunder

Balanseansvar er verdifullt for våre kunder

Å være balanseansvarlig gir oss en unik innsikt i energimarkedet. Vi handler direkte på strømbørsen og eliminerer unødvendige mellomledd. Noe som skaper merverdi for våre kunder.

Hva vil det si å være balanseansvarlig?

For vanlige strømleverandører begrenser oppgaven seg til å levere den mengden strøm kundene forbruker. Men som balanseansvarlig går vårt ansvar utover dette. Vi må sikre at strømforsyningen opprettholdes på et tilstrekkelig nivå for å sikre en trygg og pålitelig drift av overføringsnettet. ​

Ved å påta oss denne balanseoppgaven oppnår vi en unik forståelse av markedet som vi gjerne deler med våre kunder. Det moderne strømmarkedet er stadig mer uforutsigbart, spesielt med den økende tilstedeværelsen av fornybare energikilder. Denne kompleksiteten understreker viktigheten av kompleks kunnskap og innsikt.

Unngå dyre mellomledd

Strømprisen bestemmes på plattformer som NordPool og NASDAQ, og vi handler direkte for våre kunder og andre leverandører. Ved å velge oss som din strømleverandør, unngår du utgifter knyttet til meglere og andre tradisjonelle strømleverandører.

Øk inntektene dine

Vår tjeneste går utover bare å tilby priser. Vi har dyktige rådgivere som er opptatt av å skape verdi for din virksomhet på både kort og lang sikt. Dette åpner for flere inntektsmuligheter for deg som kunde.

Dette med åpenhet og transparens er egentlig ganske enkelt i strømmarkedet. Lær å forstå hvordan det fungerer og spør oss om råd. Da kan du ta den riktige avgjørelsen.
Eirik Erstad, Head of Sales i Energi Salg Norge
Eirik Erstad, Head of Sales i Energi Salg Norge

 

Rådgivning basert på vår unike kunnskap

Den økende andelen fornybare energityper kombinert med økende forbruk gjør det stadig vanskeligere å forutsi hvor strømmarkedet er på vei. Vår inngående kunnskap om strømmarkedet blir derfor stadig viktigere for vår evne til å tilby råd til kundene – både på forbruks- og produksjonssiden – og for å skape verdier for deres virksomhet. Verdi i form av tilleggs-gevinster fra regulatormarkedet, og verdi i form av mer fleksible løsninger. Vi er stolte av å kunne hjelpe våre kunder med å finne frem til en tilpasset og unik løsning.

Vi jobber for å forme morgendagens kraftmarked

Er du en forbrukskunde? Ta kontakt med oss for å finne ut hvordan vi kan bidra til din virksomhet!