Kraftomsetning - Energi Salg Norge

Sammen skaper vi resultater

Bli en del av Nordens raskest voksende kraftmiljø.
Vi sikrer at du kan holde fokus på kunderettede aktiviteter og lønnsom vekst.

Energi Salg Norge er din partner for fremtidig vekst

Det norske kraftmarkedet opplever den største endringen siden liberaliseringen på begynnelsen av 90-tallet. Det er viktigere enn noen gang å ta de gode, smarte og kostnadseffektive besluttningene. Som en av Europas ledende aktør med leveranser til profesjonelle markedsaktører, er Energi Salg Norge og Energi Danmark genuint opptatt av at våre kunder skal ha de beste løsningene.

Energi Salg Norge har allerede hjulpet en rekke selskaper som selger kraft til sluttbrukermarkedet. Kundene opplever økt vekst og kontroll etter å ha implementert våre løsninger. Vi tilbyr en fleksibel plattform som sørger for at kraftomsettere tjener allerede fra første kWh levert.

Energi Salg Norge har utelukkende profesjonelle kunder. Vi konkurrerer ikke med deg om forbrukerkunder – vi gir deg løsninger og rådgiving for at du skal lykkes.

Ta kontakt med oss:

 

Lorents Hansen
Lorents Hansen
Senior Portfolio Manager
Eirik Erstad
Eirik Erstad
Head of Sales
Rune Stenseth
Rune Stenseth
Senior Sales Manager
Geir Anders Storberget
Geir Anders Storberget
Senior Sales Manager
Roger Josefsson
Roger Josefsson
Interim Managing Director

Om Energi Salg Norge

Energi Salg Norge AS er Energi Danmark sitt norske datterselskap. Vi har hovedkontor på Skøyen i Oslo. Energi Danmark er markedsleder i det nordiske markedet på salg av kraft til bedrifter og offentlige institusjoner. Sammen med sine datterselskap i Norge, Sverige og Finland er Energi Danmark i dag den eneste kraftleverandøren som dekker hele det felles nordiske kraftmarkedet. Vi tilbyr et bredt spekter av energiprodukter innen kraft, CO2, grønne sertifikater, olje og gass. Som spesialister tilbyr vi rådgivning, porteføljestyring og skreddersydd rapportering innen disse markedene.