Miljøfyrtårn 

Energi Salg Norge AS tar bærekraft på alvor og har i satt i gang arbeidet med å bli Miljøfyrtårnsertifisert. Vi har utnevnt to Miljøfyrtårn ansvarlige som jobber aktivt med miljørapportering, -tiltak og -rutiner.

Miljøfyrtårn-sertifiseringen er en offisiell annerkjennelse av virksomheter som jobber med miljø. Det er Norges mest brukte sertifisering for bedrifter som ønsker å vise sitt samfunnsansvar og drive mer lønnsomt gjennom bærekraftig fokus. Les mer om Miljøfyrtårn her.

I arbeidet med Miljøfyrtårn vil vi gjennomføre en rekke tiltak for å redusere vår miljøpåvirkning og jobbe for en mer bærekraftig utvikling. Vi vil ha en målrettet miljøledelse og systematiske rutiner for å måle og følge opp våre miljøprestasjoner. 

Vi har som mål å redusere vårt samlede Co2-utslipp og sammenlikne resultatene – fra år til år – og kartlegge hvor vi kan bli bedre. 

Sist, men ikke minst, vil vi vise at vi tar vårt miljøansvar på alvor og jobbe aktivt for å bidra til en mer bærekraftig fremtid - og med dette bli en fyrlykt for andre. 

Dersom du har noen innspill til vårt videre arbeid med å bli miljøfyrtårnsertifisert, vennligst ta kontakt med vår miljøfyrtårnansvarlig:

 

Ingeborg Frønsdal Fjeld Project manager - customer development & sustainability