Miljøfyrtårn - Energi Salg Norge

Miljøfyrtårn 

Vi er stolte av å kunngjøre at vi endelig har blitt sertifisert til Miljøfyrtårn. Dette er en stor milepæl for oss, og markerer begynnelsen på vår reise for å oppnå FNs klimamål.

Miljøfyrtårn-sertifiseringen er en offisiell annerkjennelse av virksomheter som jobber med miljø. Det er Norges mest brukte sertifisering for bedrifter som ønsker å vise sitt samfunnsansvar og drive mer lønnsomt gjennom bærekraftig fokus. Les mer om Miljøfyrtårn her.

Vi forstår betydningen av å ta ansvar for klima og miljø, og vi er fast bestemt på å redusere vårt klimafotavtrykk. Som en del av dette vil vi redusere våre flyreiser og energibruk, samt fortsette den gode jobben med avfallshåndtering på kontoret. Vårt arbeidsmiljø er også en viktig faktor for oss, og vi vil fortsette å holde lavt sykefravær og sikre at våre ansatte trives på jobb.

Vi er engasjerte i å ta bærekraftige valg og bidra til en mer bærekraftig fremtid. Vi tror at små handlinger kan ha stor effekt, og vi vil fortsette å jobbe hardt for å gjøre en forskjell. Vi har som mål å redusere vårt samlede Co2-utslipp og sammenlikne resultatene – fra år til år – og kartlegge hvor vi kan bli bedre. 

Sist, men ikke minst, vil vi vise at vi tar vårt miljøansvar på alvor og jobbe aktivt for å bidra til en mer bærekraftig fremtid – og med dette bli en fyrlykt for andre. Vi oppfordrer også andre bedrifter til å følge vårt eksempel, og ta ansvar for sitt eget klimafotavtrykk. Sammen kan vi jobbe for en bedre verden.

Dersom du har noen innspill til vårt videre arbeid med å bli miljøfyrtårnsertifisert, vennligst ta kontakt med vår miljøfyrtårnansvarlig:

 

Ingeborg Frønsdal Fjeld
Ingeborg Frønsdal Fjeld
Project manager - customer development & sustainability
Kristina Nybakken
Kristina Nybakken
Project manager - customer development & sustainability