Kundekoordinator - Energi Salg Norge

Er du Energi Salg Norges neste  Kundekoordinator?

Er du i starten av din karriere eller er klar for ditt neste steg i en bedrift i stor vekst med gode utviklingsmuligheter?

Informasjon om stillingen

Academic Work er på nå utkikk etter to Kundekoordinatorer på vegne av Energi Salg Norge AS, én i fast stilling og én i ett års fast vikariat med mulighet for forlengelse. Energi Salg Norge er en strømleverandør i virksomhetsmarkedet. Selskapet leverer tilpassede produkter og tjenester til kunder av ulik størrelse og i ulike bransjer. Bakgrunnen for rekrutteringen er en økning av kundebasen til Energi Salg Norge. Selskapet ser etter to nye og fremoverlente kolleger som kan bistå i arbeidet med å skape gode kundeopplevelser. Vi ser etter deg som vil være med å forme og videreutvikle bedriften og som ønsker å ta del i en sosial og inkluderende arbeidsplass. Energi Salg Norge har i dag 12 kreative og kompetente ansatte der alle ønsker å spille hverandre gode. Dette har de ansatte å si om arbeidsmiljøet:

“For meg er arbeidsmiljø viktig og her hos ESN er vi en god og sammensveiset gjeng med mye humor og god takhøyde. Samtidig føler jeg meg sett og hørt av mine kolleger.” – Simen

“Det jeg opplever som svært bra med ESN er at jeg har videreutviklet meg i rollen som jeg opprinnelig hadde. ESN legger til rette for utviklingsmuligheter og nye ansvarsområder hvis man skulle ønske det.” – Kristina

Som Kundekoordinator vil du jobbe med administrasjonsarbeid der håndtering av samtaler og e-post fra kunder er en viktig del av arbeidshverdagen. Samtidig vil en del av arbeidet også innebære systematisering av data og presentasjon av data på en lettfattelig og intuitiv måte for kunden. Du blir i mange sammenhenger selskapets viktigste ansikt utad mot kundenes mange kontaktpunkt.

Du blir tilbudt

 • Hyggelige kolleger i et aktivt og inkluderende miljø
 • Sosiale møtepunkt og sammenkomster
 • Faglig og personlig utvikling
 • Muligheten til å jobbe i internasjonalt miljø med kollegaer i hele Norden
 • Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger

Vi søker deg som

 • Har fullført en bachelorgrad
 • Har noe administrativ arbeidserfaring
 • Har erfaring med Excel
 • Har høy arbeidsmoral og er komfortabel med selvstendig arbeid
 • Kommuniserer godt på både norsk og engelsk, skriftlig som muntlig
 • Er fremoverlent, engasjert og har et genuint ønske om å spille andre gode

Selv om du må oppfylle noen minimumskrav, er det personligheten og potensialet vi vil legge mest vekt på når vi vurderer kandidater. I stillingen som Kundekoordinator ser vi etter en kandidat som liker å jobbe strukturert. Du tar initiativ når du ser forbedringspotensialer rundt deg. Du er fleksibel og rask til å ta nye oppgaver på strak arm. Dette er egenskaper vi vil vektlegge ved kandidater i vår intervjuprosess.

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest / Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Heltid
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Energi Salg Norge har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Energi Salg Norge AS er den norske delen av Energi Danmark. Energi Danmark gruppen er Nordens største strømleverandør i bedriftsmarkedet. Selskapet er representert med mer enn ti kontorer i Norden og Tyskland. Konsernet leverer ca 30 TWh i året til næringsliv, offentlig forvaltning og energiverk. Omsetning i Norge var på ca. 4.9 milliarder NOK i 2021. Energi Danmark gruppen er ISO-sertifisert i henhold til ISO-9001 og ISO-14001.

Informasjon om Academic Works

Academic Work jobber med bemanning og rekruttering av young professionals – personer som er i starten av sin karriere eller som ønsker å bytte karrierevei. Young professionals er deres nisje, og deres ekspertområde og en målgruppe de tror sterkt på. De er et internasjonalt selskap med over 20 års erfaring. Hittil har de hjulpet over 140.000 personer i jobb, og bare i Norge tilbyr de over 1.500 karrieremuligheter i året.