Bærekraftseminar 2022

Å jobbe med bærekraft er kritisk for å beholde en verden i balanse, og alle må og kan bidra hvis vi skal løse vår tids store utfordringer. Vi i Energi Salg Norge ønsker å la oss inspirere og tilegne oss kunnskap om hvordan andre virksomheter jobber med bærekraft.

Den 16.juni inviterte vi alle våre kunder og samarbeidspartnere til et til en dag fylt med spennende foredrag, gode samtaler og smakfull middag. Det var stor variasjon i foredragene, men felles for alle var et tydelig fokus på bærekraft.

Årets konfreransierer var CEO i Energi Salg Norge Espen Fjeld, og Head of Sales i Energi Salg Norge Eirik Erstad

Fra den politiske arenaen stilte Marius Arion Nilsen fra FrP og Ola Elvestuen fra Venstre, som begge fortalte om sine syn på en mer effektiv og bærekraftig energipolitikk.

Kim Noquera Gabrielli fortalte om et mer bærekraftig næringsliv og hvordan vi gjennom transparens og økt fokus kan skape forretningsmuligheter. En bedrift som virkelig har satt bærekraft på agendaen er Schneider Electric og vi var heldige som fikk ett strålende innlegg fra Jonas Henni NordmannLars Ove Skorpen fra Pareto tok oss gjennom hvordan børsen responderer på bærekraftige posisjoner og spesielt innen kraftindustrien. 

Etter lunsj hadde vi den gleden av å få tre gnistrende innlegg fra tre startups Sensorita, Li-Tech og Enernite. 
Med feedback fra Arne Harket og Sasja Beslik som begge holdt innlegg.

Arne om hvordan maksimere verdi gjennom strategiske og bærekraftige beslutninger og selskapsprofil.

Sasja med sitt gnistrende foredrag og en flippover om hvor viktig og relevant det er å fokusere på bærekraft gjennom hele verdikjeden. 

Bærekraft i rekrutering er ofte glemt og vi takker Vilde Thoresen Nord for sitt brennende engasjement og foredrag om sosial bærekraft.

Taksonomi er mye mer enn enda ett buzzword og Bjørn Gabrielsen fra vår partner ClevAir dro oss gjennom dette gjennom energieffektivisering av bygg.

Også Johan Skördare som gjennom sin reise i EnergiEngagemang har blitt en av Sveriges største solcelle-leverandører snakket om energieffektivisering.

Som avslutning på foredragene fikk vi et engasjerende innlegg fra Martin Iversen som så på bærekraft gjennom kundekommunikasjon.

I tillegg til alle fantastiske foredragsholdere, vil vi igjen takke alle kunder og partnere som tok turen.

Vi gleder oss allerede til neste år!