Personvern- og cookie-policy

Cookies

Dette nettstedet bruker cookies til formålene nedenfor. En cookie er en liten tekstfil som lagres i din nettleser, for å gjenkjenne datamaskinen din hvis du kommer tilbake flere ganger. Cookies kan ikke inneholde virus, og ingen personlige opplysninger blir lagret.

Formål med bruk av cookies:

 

Intern /
førsteparts cookies

Ekstern / tredjeparts cookies

Teknisk funksjonalitet

 

nei

nei

Trafikkmåling

 

nei

ja

Annonseavvikling (brukermåling, frekvens og lignende)

 

nei

ja

Atferdsbasert individuelt målrettet annonsering

 

nei

nei

Hvor lenge blir cookies lagret?

Hvor lenge cookies lagres, kan variere, men de slettes automatisk etter et visst antall måneder. De fornyes imidlertid etter hvert besøk.

Hvordan sletter jeg cookies?

Følg denne veiledningen: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvordan unngår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker å motta cookies, kan du blokkere dem. Se denne veiledningen: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvad brukes cookies til på våre nettsider?

Nettsidene bruker cookies fra Google Analytics, som brukes til å måle trafikk på nettsidene.
Du kan reservere deg mot Google Analytics-cookies her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Blir mine personopplysninger videresendt?

Dine personopplysninger blir aldri oppgitt til tredjepart uten ditt uttrykkelige samtykke. Det blir heller ikke samlet inn personopplysninger uten at du selv har gitt oss opplysningene.

Hvis du ønsker tilgang til de opplysningene som er registrert om deg hos Energi Danmark, kan du kontakte oss her: kontakt LINK TIL KONTAKTFORMULAR

Hvordan er mine personopplysninger beskyttet?

Ifølge personopplysningsloven skal dine opplysninger oppbevares fortrolig og sikkert. Dine personlige opplysninger lagres på datamaskiner med begrenset adgang, plassert i sikrede anlegg som kontrolleres løpende for å avgjøre om våre brukeropplysninger håndteres forsvarlig.

Ifølge personopplysningsloven har du dessuten rett til å få opplyst hvilke personopplysninger som kan knyttes til deg. Du har også mulighet til å klage på behandlingen av opplysninger og data om deg. Klage sendes til Datatilsynet, personopplysningsloven § 42.